Lån 5000 kr

Skal du bruge lidt ekstra penge en måned, og har du ikke mulighed for at trække på en kassekredit eller lignende, så er det godt, at du kan finde flere låneudbydere på nettet, hvor du har mulighed for at låne mellem 100 kr. til 350.000 kr. Start lige her og oplev hvor hurtigt du kan have pengene på din konto. Gør det let for dig selv – læs med her og lær om lån på 5000 kr.

[adservice-comparison-feed]

Lån 5000 kr. – vælg nettet som låneudbyder

Der kan være mange grunde til et lånebehov på 5000 kr. og uanset hvad din grund er, har du mulighed for at finde din låneudbyder på nettet. Her bliver der nemlig ikke spurgt ind til hvad pengene skal bruges til, det er blot vigtigt at du giver de rigtige informationer, som du bliver spurgt ind til på låneansøgningen du udfylder.

Der findes 2 gode typer af lån, når det er 5000 kr. du gerne vil have et lån på. Det kan enten være SMS lån med en tilbagebetalingstid på normalt 30 dage, og et forbrugslån, hvor du kan låne pengene i helt op til 144 mdr. Find ud af hvilke af de 2 typer lån, som du gerne vil have – og start så med at ansøge om dem her.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån på 5000 kr. er et lån som du får ved at give nogle enkelte informationer via en sms, og så bliver du lynhurtigt kontrolleret af låneudbyderen og efterfølgende godkendt. Er du i samme bank som låneudbyderen, kan du være heldig allerede at have de 5000 kr. på kontoen, samme dag som du har ansøgt om lånet. Er det en anden bank, vil der som regel gå 1-2 arbejdsdage, før du har pengene på din konto.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er en anden lånetype end SMS lån. Her har du langt mere end 30 dage til at betale pengene tilbage, og du kan som regel også låne et noget større beløb, end du kan via et SMS lån. ÅOP på et forbrugslån, vil også være lavere end på et SMS lån, så er du i gang med et mere langsigtet lån, vil det rigtige at vælge, være et forbrugslån. Der går som regel mellem 2-4 dage fra at du er blevet godkendt til lånet, til at det er på din konto.

Vælg dit nye lån 5000 kr. her

Gør det let for dig selv, og find ud af om du skal have et SMS lån eller et forbrugslån. Husk at kigge efter et lån, hvor du får en lav ÅOP. Det er de Årlige Omkostninger i Procent, og det er vigtigt at den er så lav som overhovedet muligt, for det gør, at du skal betale mindre tilbage.

Vil du gerne være sikker på at finde det helt rigtige lån 5000 kr. så starter du lige her.